Média
21.03.2024

Je prémiové zabezpečení vozidel vhodné a dostupné i pro vás?

Jestliže jste někdy řešili otázky typu: Jaké jsou možnosti, jak ochránit svůj vůz? Jakým nepříjemnostem mohu čelit v případě krádeže vozidla? Opravdu se vyplatí investovat do prémiového zabezpečení SHERLOG a na kolik by mě to vyšlo? Tak čtěte dál a my vám na všechny tyto otázky odpovíme.

V současné době existuje mnoho způsobů, jak chránit své vozidlo před krádeží, avšak ne všechny jsou opravdu účinné. Obvykle nás jako první napadne alarm, jehož efektivita je však omezená. Ve větších městech si houkajícího auta často nikdo nevšímá, a navíc zkušení zloději jej umí rychle deaktivovat. Dalším nepřítelem zlodějů je imobilizér, který zabraňuje nastartování vozidla bez správného klíče. Většina nových vozů bývá již vybavena kvalitním imobilizérem, které bývají spolehlivé na rozdíl od dodatečně montovaných systémů. Nutno podoktnout, že pokud zloděj opravdu chce ukrást auto, tak ho ukradne. V neposlední řadě jsou tu vyhledávací systémy, které představují špičkovou technologii v oblasti zabezpečení vozidel.

Význam aktivní bezpečnosti auta

Aktivní bezpečnost vozidla zahrnuje vyhledávací systémy, které aktivně zabraňují odcizení nebo neautorizovanému použití vozu. V porovnání s alarmy a imobilizéry, které slouží především k prevenci krádeže, vyhledávací systém umožňuje aktivní zásah bezpečnostní služby v případě krádeže, a poskytuje tak majitelům vozidel vyšší míru jistoty a ochrany. Prémiové zabezpečení SHERLOG slibuje nejen rychlé dohledání automobilu v případě krádeže – v průměru do 2 hodin - ale především přináší klidnou mysl a nerušený spánek. Přestože tato služba zní jako luxus pro vyšší vrstvy, dovolit si ji může opravdu každý, neboť základní balíček zabezpečení vychází na pouhých 19 korun denně.

 

Proč se spolehnout zrovna na SHERLOG?

Prémiové zabezpečení SHERLOG je plně automatizovaný systém, který pro majitele vozidla znamená nejen bezstarosnost, ale také bezobslužnost. SHERLOG využívá pokročilé technologie, jež umožňují dohledání vozu po celé ČR a Evropské unii i na místech, kde mobilní signál selhává. Služba je natolik spolehlivá, že v případě, pokud by se auto nepodařilo dohledat, garantuje vrácení všech investovaných peněz. Takže je to investice bez rizika. Využití prémiového zabezpečení navíc umožňuje snížení ceny havarijního pojištění, což přináší úsporu na měsíčních výdajích.

Takže na otázku, zda je i pro vás dostupné prémiové zabezpečení vozidel, je odpověď jednoduchá – ano, neboť měsíční tarif vychází přibližně stejně jako permanentka do fitka nebo rodinné vstupné do zoo. Zda je pro vás vhodné, už záleží na vašem uvážení, ale za nás se investice do méně stresu a více kvalitního spánku, který vám strach o váš vůz může narušovat, rozhodně vyplatí.

Klientů si vážíme

×